Kavbojski sandali - poletna različica kavbojskih škornjev
Utrip mesta · moda

Ste ljubitelj kavbojskih škornjev in se jim tudi poleti, pa naj vam bo v noge še tako vroče, ne želite odpovedali? Potem imamo za vas rešitev- kavbojske sandale. Briljantna rešitev za poletne dni ali modna polomija? Presodite sami.

Pri kavbojski sandali segajo v leto 2012, zrasli pa so na zelniku Američana Scottyja Franklina (Missouri, ZDA) med posedanjem na plaži, ko je opazil moškega, ki je po plaži hodil v kavbojskih čevljih. Prepričan je bil, da se človeku zaljubljenemu v kavbojske škornje ni potrebo odpovedati kavbojskemu slogu, da bi bili obut temperaturi primerno. In rodili so se kavbojski sandali, poletna obutev po kavbojsko. Prvi par je bolj za šalo kot zares in po ”kavbojsko” izdelal iz svojih kavbojskih škornjev, ki pa so hitro poželi navdušenje.

PREBERITE ŠE: Pufftec Fumo: denarnica, izdelana posebej za kadilce, ki je tudi etui za telefon

Iz improvizirane različice je tako hitro zraslo podjetje Redneck Cowboy Boots, ki danes kavbojske čevlje v kavbojske sandale predeluje za 50 evrov.

Kavbojski sandali - poletna različica kavbojskih škornjevOdpri galerijo
Ženska moda v 20. letih 20. stoletja. Ženska moda leta 1920: rojstvo moderne dobe Pufftec Fumo - usnjena denarnica rezervirana za kadilce Pufftec Fumo: denarnica, izdelana posebej za kadilce, ki je tudi etui za telefon soliver-fragrances-home-slide-soliver-2048x1280 s.Oliver Tropical Flowers in Tropical Trees: dišavi za lahkotno poletje zara-spring-summer-ad-campaign-the-impression-10 Spletna trgovina Zara odprla svoja vrata v Sloveniji! #zaraslovenija