Kavbojski škornji predelani v sandale. Praktično ali modni polom?

Kavbojski sandali - poletna različica kavbojskih škornjev

Ste ljubitelj kavbojskih škornjev in se jim tudi poleti, pa naj vam bo v noge še tako vroče, ne želite odpovedali? Potem imamo za vas rešitev- kavbojske sandale. Briljantna rešitev za poletne dni ali modna polomija? Presodite sami.

Pri kavbojski sandali segajo v leto 2012, zrasli pa so na zelniku Američana Scottyja Franklina (Missouri, ZDA) med posedanjem na plaži, ko je opazil moškega, ki je po plaži hodil v kavbojskih čevljih. Prepričan je bil, da se človeku zaljubljenemu v kavbojske škornje ni potrebo odpovedati kavbojskemu slogu, da bi bili obut temperaturi primerno. In rodili so se kavbojski sandali, poletna obutev po kavbojsko. Prvi par je bolj za šalo kot zares in po ”kavbojsko” izdelal iz svojih kavbojskih škornjev, ki pa so hitro poželi navdušenje.

PREBERITE ŠE: Pufftec Fumo: denarnica, izdelana posebej za kadilce, ki je tudi etui za telefon

Iz improvizirane različice je tako hitro zraslo podjetje Redneck Cowboy Boots, ki danes kavbojske čevlje v kavbojske sandale predeluje za 50 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
redneckbootsandals.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!