hello-lightbulb-295383-unsplash
V zraku · buzz buzz

Leto 2019 se ni še dobro začelo, mi pa že sanjarimo o počitnicah. Zagotovo nismo edini. Za dobre, ugodne in kakovostne počitnice, je včasih potrebno začeti planirati že precej zgodaj. Prvo vprašanje, na katerega moramo odgovoriti pa je, kdaj bi sploh vzeli dopust? Kdaj bi morali na počitnice v letu 2019 glede na naše astrološko znamenje, lahko ugotovite v spodnjem članku.

Malo za šalo, malo zares: kdaj bi morali na počitnice v letu 2019 glede na naše astrološko znamenje?

Oven – pozni november

Vodnarji ne marajo prevelike gneče, zato je obdobje izven sezone najboljši časovni okvir za potovanje.

Bik – pozni junij

Bik ima rad strukturo, red in konsistentnost. Tako kot vsako leto, se bo tudi letos najraje podal na počitnice v juniju.

Dvojčka – zgodnji februar

Dvojčki, začnite planirati in pakirati, optimalen čas za vaše počitnice je za vogalom!

Rak – zgodnji marec

Za rake je optimalen čas potovanja takrat, ko se zima preveša v pomlad.

Lev – april

Levi bodo letošnje leto najraje potovali v aprilu. Kot vedno bodo tudi tokrat njihova potovanja temeljila na impulzivnih, spontanih odločitvah.

Devica – zgodnji maj

Device si bodo privoščile oddih v zgodnjem maju, ko bo ravno dovolj mrzlo, da turisti še ne bodo preplavili evropskih prestolnic, ob enem pa dovolj toplo za lahkotna oblačila in kakšno romanco.

Tehtnica – zgodnji junij

Tehtnice boste, tako kot se vašemu astrološkemu znamenju pritiče, poskušale uravnati svojo željo po toplem, tipičnem dopusti ter nujno, da greste na počitnice čim prej. Zgodnji junij je popolna izbira.

Škorpijon – zgodnji julij

Škorpijoni se bodo podali nekam v bližino vode. Vsekakor v času, ko bo dovolj toplo, da se sončijo in kopajo.

Strelec – zgodnji avgust

Če bi strelci lahko živeli svoje popolno življenje, bi samo potovali. Ker to ni možno (vsaj ne za vse), pa se bodo odpravili na letošnje potovanje v zgodnjem avgustu.

Kozorog – september

Če kdo potrebuje počitnice, so to pridni in delavni kozorogi. Ker so takšni deloholiki, si jih bodo privoščili šele v septembru.

Vodnar – pozni oktober

Vodnarji bodo letošnje leto najbolj uživali v jesenskem vzdušju.

Ribi – zgodnji november

Zasanjane ribe bodo potrebovale kar nekaj časa, da se odločijo, kam in kdaj na počitnice. Tako bodo vse splanirale šele do jeseni.


5 presenetljivih koristi risanja To so presenetljive koristi risanja Valentinovo: 10 daril, ki si jih ženska resnično želi Valentinovo: 10 daril, ki si jih ženska resnično želi shutterstock_323578628 10 ženskih imen, ki se jim moški ne morejo upreti neighbors-1 10 stvari, ki vam jih sosedi nikoli ne bodo povedali po resnici ·