Hot Tub Cinema
V zraku · trend

Ste kdaj sanjali o tistem, kako bi sedeli v vročem jacuzziju na vrhu razgledne stavbe v Londonu in gledali najljubši film? Jaz tudi ne.

Pred sedmimi leti je bila ena kad na zasebni zabavi in ideja, ki se je zdela vredna razmisleka. Danes je dvajset kadi, sta dva filmska ekrana na neverjetni lokaciji med višjimi v mestu, je zvočni sistem, ki naredi izkušnjo. Skupek vsega tega se imenuje Hot Tub Cinema. Ki film in zabavo povezuje na svojevrsten način. V letošnjem poletju so praznovali že eno leto prirejanja edinstvenih luksuznih zabav na strehah – no, pravzaprav gre za kino, a pravi filmofili prav gotovo ne hodijo gledat filmov v jacuzzi.

”Gledalci” lahko zakupijo celoten mini bazen ali pa kupijo le individualno karto in si bazen delijo z ostalimi gledalci. Kot poudarjajo organizatorji, so kadi očiščene, napolnjene in segrete pred vsako novo predstavo. Hot Tub Cinema je tiste pop-up vrste, ki skače po Londonu, po Veliki Britaniji, ravno sedaj pa pripravljajo še mednarodno turo in zbirajo avstralske navdušence. Zaenkrat se sicer dogaja na strehah večinoma vzhodnega Londona. Jeseni in pozimi se Hot Tub Cinema preseli v notranje prostore in se skrije pred nepredvidljivim (londonskim) vremenom.

Lahko pa bazen ali dva (ali več) najamemo tudi za zasebno zabavo, pri tem jih organizatorji posebej predlagajo za kakšne koorporacijske dogodke. Se vam zdi to dobra ideja? Meni tudi ne. In tudi gledanje dobrega filma mora biti samo sebi namen. Je pa film za zraven in je zabava v prvem planu. Predvsem to je Hot Tub Cinema. Dobra zabava. In tudi te potrebujemo.

Milf Skateboard Tailor Milf Skateboard Tailors so unikatne deske na kolesih H2O- Pal H20-Pal – domača ideja s Kickstarterja virtual_store_tesco_south_korea-c Virtualna trgovina – eksperiment ali trend? invergo Invergo – kavni aparat z metodo ročnega kuhanja · · ·