shutterstock_556737079
Utrip mesta · zdravje & lepota

V prvi polovici meseca aprila boste lahko svoj obraz pustili razvajati rokam priznanih mojstrov ličenja: Aleksandru Djikiću, Tini Fabjan in Jasni Oklešen. Trije vrhunski strokovnjaki bodo ozaveščali in spodbujali drugačno lepoto vsake posameznice pod sloganom »Never stop changing« na Dnevih lepote 2019 v izbranih dm poslovalnicah po Sloveniji.

Umetniki ličenja bodo v prvi polovici aprila praznovali in ozaveščali drugačno lepoto ter vse ljubitelje dekorativne kozmetike pozvali k preizkušanju in eksperimentiranju z novimi lepotnimi triki pod sloganom “Never stop changing”.

V sklopu kampanje Dnevi lepote bo vaše obrazne poteze poudarjal Aleksandar Djikić, eden najbolj znanih vizažistov v Srbiji, uradni vizažist znamke Maybelline in lastnik šole ličenja Maybelline New York v Beogradu. Djikič je avtor mnogih videzov za naslovnice revij, kot so Cosmopolitan, Elle in Grazia. Sodeloval je tudi na New York Fashion Weeku in ličil svetovno znane modele.

Aleksandru se bo s svojimi lepotilnimi veščinami pridružila tudi modna oblikovalka, ilustratorka, TV voditeljica in umetnica ličenja Tina Fabjan.

Svojo piko na i s čopičem za ličenje bo dodala še Jasna Oklešen, kot ena najbolj iskanih vizažistk pri nas, saj sodeluje z najboljšimi in že uveljavljenimi imeni modne industrije.

Lokacije, razpored in točne ure dm dogodkov brezplačnega ličenja z vrhunskimi strokovnjaki najdete tukaj.

P.s.: Ob nakupu vsaj treh ličil boste med 2. aprilom in 6. majem 2019 v vseh dm poslovalnicah po Sloveniji prejeli tudi 30-kratne točke. Ob nakupu ličil nad 30,00 € vas bodo na blagajni čakala praktična in simpatična darila.


3 glavne napake, zaradi katerih nimamo ravnega trbuščka 3 glavne napake, zaradi katerih nimamo ravnega trebuščka Tega dermatologi niti v sanjah ne bi dali na svojo kožo Tega dermatologi niti v sanjah ne bi dali na svojo kožo shutterstock_549367423 5 stvari, ki nas utrujajo, pa se tega sploh ne zavedamo Nevarni modni in lepotni trendi, ki bi jih resnično morala opustiti Nevarni modni in lepotni trendi, ki bi jih resnično morala opustiti