Klepet s hišnim ljubljenčkom
V zraku · trend

PetChatz je pred nedavnim predstavljen komunikacijski sistem, ki omogoča interakcijo s hišnim ljubljenčkom od kjerkoli in kadarkoli.

Delovniki so dolgi in velikokrat se zgodi, da so hišni ljubljenčki sami doma. Da bi jim vsaj malo olajšali ta čas, so ustvarili PetChatz. Ne le, da naprava zagotavlja dvosmerni video sistem, s pritiskom na gum lahko psa ali mačko razveselimo celo s priboljškom.

”PetChatz je tu, ko vas ni”, oglašujejo sistem ustvarjalci. In poudarjajo, da je PetChatz nadvse uporaben, ko smo v službi ali na počitnicah. Če bi se za primer službe lahko strinjali, pa nas je večina gotovo enotna pri mnenju, da hišnega ljubljenčka pač ne pustimo samega s PetChatz, ko se odpravljamo na počitnice.

Klepet s hišnim ljubljenčkomOdpri galerijo

Kakorkoli, zadeva deluje tako, da sistem postavimo na eno steno v stanovanju in PetChatz povežemo z brezžično povezavo. Prek računalnika se povežemo s PetChatz.com in prenesemo aplikacijo na mobilni telefon ali tablico. Nato napolnimo še sistem na steni s priboljški ali dišavami, ki so jih posebej oblikovane pripravili pri PetChatz.

Uporabno? Morda. Rahlo bizarno? Tudi. Zagotovo pa je energijo za virtualno druženje s hišnim ljubljenčkom bolje usmeriti v čim hitrejši zaključek obveznosti in resnično druženje s štirinožnim prijateljem. Morda celo v naravi.

Nakit iz blaga Nakit iz blaga iranske oblikovalke Tour Odeon Tour Odeon – apartma v vrednosti 250 milijonov dolarjev Hot Tub Cinema Kinematografi z jacuzziji in šampanjcem Milf Skateboard Tailor Milf Skateboard Tailors so unikatne deske na kolesih · · ·