fbpx

Klepetajte s hišnim ljubljenčkom, medtem ko vas ni doma

Klepet s hišnim ljubljenčkom

PetChatz je pred nedavnim predstavljen komunikacijski sistem, ki omogoča interakcijo s hišnim ljubljenčkom od kjerkoli in kadarkoli.

Delovniki so dolgi in velikokrat se zgodi, da so hišni ljubljenčki sami doma. Da bi jim vsaj malo olajšali ta čas, so ustvarili PetChatz. Ne le, da naprava zagotavlja dvosmerni video sistem, s pritiskom na gum lahko psa ali mačko razveselimo celo s priboljškom.

”PetChatz je tu, ko vas ni”, oglašujejo sistem ustvarjalci. In poudarjajo, da je PetChatz nadvse uporaben, ko smo v službi ali na počitnicah. Če bi se za primer službe lahko strinjali, pa nas je večina gotovo enotna pri mnenju, da hišnega ljubljenčka pač ne pustimo samega s PetChatz, ko se odpravljamo na počitnice.

Kakorkoli, zadeva deluje tako, da sistem postavimo na eno steno v stanovanju in PetChatz povežemo z brezžično povezavo. Prek računalnika se povežemo s PetChatz.com in prenesemo aplikacijo na mobilni telefon ali tablico. Nato napolnimo še sistem na steni s priboljški ali dišavami, ki so jih posebej oblikovane pripravili pri PetChatz.

Uporabno? Morda. Rahlo bizarno? Tudi. Zagotovo pa je energijo za virtualno druženje s hišnim ljubljenčkom bolje usmeriti v čim hitrejši zaključek obveznosti in resnično druženje s štirinožnim prijateljem. Morda celo v naravi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!