BeFunky-collage
Utrip mesta · moda

Gotovo poznate situacijo, ko se v supergah odpravite po opravkih, ujame vas dež, do doma pa hodite z mokrimi nogavicami, ki so videti, kot da ste jih ravnokar potegnili iz oprane žehte. Rešitev so našli pri podjetju Firebox in ONFAdd.

Vemo, da je vreme nepredvidljivo, zato ni nenavadno, da ljudje nenehno preverjamo, kakšno vremensko sliko meteorologi napovedujejo za naslednji dan, preden se odločimo, s katero modno kombinacijo bomo zažigali. In tu je seveda pomemben tudi izbor čevljev.

Na nevarnost ‘cmokajočih nogavic’ so bili pozorni pri japonskem podjetju ONFAdd, ki so že leta 2017 lansirali nogavice za dež v črni barvi, ki zakriva videz superg.

Zato so lansko leto izdali različico dežnih nogavic ONDAdd prozorni barvi, skozi katero se vidi prvoten model čevlja in vzorec. Lahko pa se odločite tudi za barvne nogavice, ki jih usklajujete z modnimi kombinacijami.

ONFAdd, silikonske prozorne dežne nogavice, ščitijo vaše superge pred dežnimi kapljicami in blatom in so opremljene z reliefom na podplatu, kar pomeni, da preprečujejo, da bi vam spodrsnilo.
Prozoren dizajn je tudi ploščate oblike, zato ne boste imeli večjih težav s shranjevanjem. Vedno in povsod jih lahko imate s seboj in se zaščitite pred nepredvidljivimi vremenskimi razmerami.

Na njihovi spletni strani jih lahko naročite za slabih 20 dolarjev, kar pomeni, da morate pripraviti približno 18 evrov, če želite, da je letošnja deževna sezona za vas popolnoma suha.

Galerija: Dežne nogavice ONFAdd

ONFAdd, silikonske prozorne dežne nogaviceOdpri galerijo

Podoben model dežnih nogavic so naredili tudi pri podjetju Firebox, ki je ustvarilo, kot so izdelek tudi poimenovali, Shoe Condom – tako kot obstajajo kondomi za preprečevanje spolno prenosljivih bolezni, obstaja tudi Shoe Condom, ki bo ščitil vaše čevlje pred nadležno umazanijo. Zanj boste odšeli 9,99 evra!

shutterstock_1293178225 Najboljši potovalni kovčki 2019 Giambattista Valli x H&M 2019 lahko kupite že jutri! Giambattista Valli x H&M: glamurozno modno sodelovanje 2019 Hudo! Zdaj bomo nosili torbice z vgrajenim zaslonom Hudo! Zdaj bomo nosili torbice z vgrajenim zaslonom https___hypebeast.com_image_2019_05_adidas-by-raf-simons-rs-ozweego-release-info-1 adidas by Raf Simons: kromirane adidaske Ozweego so najbolj kul superge tega leta · ·