Nakit za brado
Utrip mesta · moda · moška moda

Podjetje Krato Milano je izdelalo prvi nakit za moško brado. Pravzaprav je kar dolgo trajalo, če pomislimo, da so si moški, resda bolj za šalo kot zares, na brado pripenjali okraske, jo posuvali z bleščicami ipd. A zdaj je vrag odnesel šalo in moški si lahko na Kickstarterju omislijo čisto pravi nakit za brado! Ženske, bi imele moškega, ki ima namesto uhančka nakit v bradi?

Krato Milano je na platformi za množično financiranje Kickstarter predstavil sploh prvo kolekcijo nakita za moške brade. Gre za edinstven nakit za vse tiste bradate moške, ki želijo ne le izstopati iz množice, ampak biti tudi pred časom, in ki želijo svojo individualnost izražati na ekscentričen, a hkrati sofisticiran način.

PREBERITE ŠE: Beard Bro – idealen pripomoček za oblikovanje brade

Ni prvič, da je brada platno za ustvarjalno izražanje. Spomnimo se moških brad z bleščicami in novoletnimi okraski. Toda droben nakit s podobami, kot sta lobanja in sidro, je resna zadeva. Dva kosa dobite že za 28 evrov.

Galerij – nakit za brado Krato:

Prvi nakit za moške bradeOdpri galerijo

Foto: Lisca Perilo Lisca Men: Nosijo ga zmagovalci David Beckham in Kevin Hart v oglasu za H&M Modern Essentials jesen/zima 2016. H&M Modern Essentials jesen/zima 2016 – David Beckham in Kevin Hart potujeta v Las Vegas PicMonkey Collage Moška moda za jesen 2016: kaj si boste letos kupili moški? Poročne obleke za moške. Najbolje oblečeni ženini iz sveta slavnih; najboljše poročne obleke za moške · · · ·