Krato – prvi nakit za moško brado

Nakit za brado

Podjetje Krato Milano je izdelalo prvi nakit za moško brado. Pravzaprav je kar dolgo trajalo, če pomislimo, da so si moški, resda bolj za šalo kot zares, na brado pripenjali okraske, jo posuvali z bleščicami ipd. A zdaj je vrag odnesel šalo in moški si lahko na Kickstarterju omislijo čisto pravi nakit za brado! Ženske, bi imele moškega, ki ima namesto uhančka nakit v bradi?

Krato Milano je na platformi za množično financiranje Kickstarter predstavil sploh prvo kolekcijo nakita za moške brade. Gre za edinstven nakit za vse tiste bradate moške, ki želijo ne le izstopati iz množice, ampak biti tudi pred časom, in ki želijo svojo individualnost izražati na ekscentričen, a hkrati sofisticiran način.

PREBERITE ŠE: Beard Bro – idealen pripomoček za oblikovanje brade


Ni prvič, da je brada platno za ustvarjalno izražanje. Spomnimo se moških brad z bleščicami in novoletnimi okraski. Toda droben nakit s podobami, kot sta lobanja in sidro, je resna zadeva. Dva kosa dobite že za 28 evrov.

Galerij – nakit za brado Krato:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!