Land Ark RV
Utrip mesta · mobilno

Črna kovinska zunanjost, bel borov les po stenah in stropu. Veliko oken in občutek svetlega prostora. Sliši se kot romantična gorska koča, a gre za nekaj še boljšega kot to. Ta ‘koča’ ima namreč kolesa in jo lahko vzamete s seboj, kamorkoli želite.

Land Ark RV je vse prej kot tipična počitniška prikolica. Je namreč veliko bolj posebna, veliko bolj vpadljiva in veliko bolj zanimiva. Prikolica ima čist in moderen dizajn in ponuja popolno kuhinjo, veliko prostora za shranjevanje in kopalno kad s tušem. Mat črne pipe ustvarjajo kontrast z borovo notranjostjo in se lepo podajo črni zunanjosti. V njej je dovolj prostora za šest ljudi, ki si jo z lahkoto pretvori v udobno domovanje tudi za dlje časa trajajoče obdobje.

A vseeno je namenjena cesti in jo zaradi koles hitro prestavimo na drugačno lokacijo in si tako pričaramo novo avanturo. Land Ark RV je prikolica, v kateri bi si še nasprotniki prikolic želeli privoščiti svoj oddih.

Galerija slik: Land Ark RV

Land Ark RVOdpri galerijo
Vintage Electric Scrambler S Vintage Electric Scrambler S: električno kolo s starodobnim dizajnom Mercedes-AMG GT S Roadster Mercedes-AMG GT S Roadster: močnejši od GT-ja, a ne toliko kot GT C Mercedes-Benz A Mercedes-Benz razred A: trenutno najnaprednejši Mercedes-Benz Volkswagen Golf GTI TCR Concept Volkswagen Golf GTI TCR Concept: najhitrejši Golf GTI · · ·