Krediti in posojila
V zraku · buzz buzz

Želite nov dokaz, da je bogatim ljudem ljubši Apple? Če imate v lasti katero od Applovih naprav, je večja verjetnost, da vam bo banka odobrila kredit! Tako ugotavlja študija, ki so jo opravili pri banki LendingTree na vzorcu dveh milijonov prošenj za posojilo in hipotekarni kredit.

Danes lahko za kredit zaprosite prek spleta. Če to storite z Applove naprave, je večja verjetnost, da vam bodo kredit tudi odobrili, ugotavlja študija banke LendingTree, ki se je zakopala v dva milijona prošenj za posojila in hipotekarni kredit, naslovljenih prek naprav.

PREBERITE ŠE: Znanost ugotavlja, da ljudje začnemo manj paziti na svoj telefon, ko prihaja nov model

Analiza je hkrati razkrila, da imate največ možnosti za uspeh, če prošnjo za posojilo denarja pošljete z Macovega računalnika, sledijo pa iPad, naprave z OS Windows ter pametni telefoni iPhone in Android (glej graf). Vrstni red je pričakovan, glede na to, da so Applovi izdelki nekoliko dražji od konkurence in po njih posegajo ljudje z globljimi žepi, ki imajo posledično več možnosti za kredit.


Bill Gates Bill Gates bo nekoč postal prvi bilijonar Učenec Jackson Johnson in ravnatelj Tim Hadley. Kar je za učenca storil ta ravnatelj, vas bo pustilo v solzah lizzy-dances-today-170119-tease-02_ec4ff1de20516d0f1f9503ec420c1472 Balerina močnejše postave očarala svet Pametni telefoni Znanost ugotavlja, da ljudje začnemo manj paziti na svoj telefon, ko prihaja nov model · · · · · ·