Adidas Rod Laver z dodatki iz zlata
Utrip mesta · moda

Adidas je predstavil novi različici svojih kultnih superg in tenisk Stan Smith in Rod Laver, ki ju je opremil z dodatki iz 24-karatnega zlata. Superge so že na voljo.

Adidasova kultna modela Stan Smith in Rod Laver sta dobila prav poseben tretma, ki bo navdušil vse fashioniste. Predstavil je namreč različici z dodatki iz 24-karatnega zlata. Ti so na jeziku in peti, zlat je tudi podpis Stan Smith, sicer pa sta supergi odeti v belo usnje.

PREBERITE ŠE: adidas StellaSport 2016: nova kolekcija pomlad/poletje v barvah sedemdesetih

Uradno je Adidas kolekcijo poimenoval 999 Noble Metals, različici superg z zlatimi dodatki pa sta za (preračunanih) 100 evrov na voljo od 15. julija 2016 dalje. Zlate dodatke je prispevala bavarska zlatarna Eytzinger.

Adidas Rod Laver z dodatki iz zlataOdpri galerijo
Adidas by Stella McCartney Adidas by Stella McCartney – nova kolekcija polna energije Adidas športni copati iz vlaken ribiških mrež in recikliran odpadkov Adidas z eko športnimi copati iz morskih odpadkov in ribiških mrež Superge Supershell Pharrell Williams x adidas: Legendarne Superstarke z živahnimi umetniškimi poslikavami cover Instagramirane Adidas superge · · ·