7170 – slovenski multipraktični oblikovalski dodatek za vrt

Oblikovalski dodatek 7170

7170 je nova linija izdelkov slovenskega podjetja INDE Salonit Anhovo, katerega glavno vodilo je sobivanje minimalističnega dizajna s sodobno tehnologijo in naravnimi materiali. 7170 je lahko več stvari. Lahko je oblikovalski dodatek travniku, lahko svetilka ob potki ali stojalo za mrežo za preživljanje prostega časa.

7170 (INDE Salonit Anhovo) je lahko je oblikovalski dodatek travniku, svetilka ob potki ali stojalo za visečo mrežo. Izbira je naša. Poleg svojega edinstvenega videza stojalo nudi tudi LED osvetlitev ter omogoča polnjenje pametnih telefonov in tablic. In to brez nadležnih električnih kablov!

PREBERITE ŠE: Prenosljivi jacuzzi Softub – masažna kad za na pot

7170 med drugim omogoča tudi polnjenje mobilnih naprav.
7170 med drugim omogoča tudi polnjenje mobilnih naprav.

Vgrajeni sončni paneli in akumulator zagotavljajo energijo za osvetlitev in napajanje električnih naprav preko USB priključka. Vse, kar moramo storiti je, da stojalo postavimo kamor želimo. Čez zimo ga lahko pospravimo na varno, saj se loči od podstavka ter zaradi svojega minimalističnega dizajna ne predstavlja izzivov za shranjevanje.

Dodatne Informacije

Za več informacij pokličite na 05 392 15 50 ali pišite na:
info@inde-salonit.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mobius Architekci: okrogla lesena hiša, ki vas bo pustila odprtih ust!