lepotni trendi 2017 marmorne ustnice
Utrip mesta · moda · ženska moda

Med nami je nov lepotni trend 2017. Gre za marmoriranje ustnic, kar pomeni, da so naše ustnice videti kot marmor. Nov trend je že osvojil Instagram, ustnice si namreč ‘marmorira’ več tisoč umetnikov ličenja. In ko boste videle, kako preprosto je to in kako lepo je lahko videti, boste ta trend poskusile tudi ve.

Nekatera dekleta prisegajo na osnovno belo-sivo kombinacijo, drugi pa se poigravajo z barvami, kot sta na primer vijoličasta in modra. Čeprav se na prvi pogled zdi, da gre za zelo zapleteno tehniko ličenja, je pravzaprav ta precej preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da svoje ustnice najprej naličite z osnovno barvo, torej bazo, nato pa s finim čopičem z naključnimi potezami nanašate še druge barve.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2017: zdaj so ‘in’ obrvi v obliki ptičjih peres

Za navdih skočite v našo galerijo, kjer smo vam pripravili nekaj najlepših primerov marmornih ustnic. Naj vam bodo v navdih.

Galerija – lepotni trendi 2017: marmorne ustnice

Lepotni trendi 2017: marmorne ustnice, ustnice kot iz marmorjaOdpri galerijo
ŽENSKE FRIZURE 2017 Ženske frizure 2017: 7 pričesk, ki bi jih morala letos poskusiti vsaka ženska ženski čevlji 2017 natikači Ženski čevlji 2017: natikači so čevlji leta in tukaj je nekaj najlepših ženske frizure 2017 Ženske frizure 2017: top 5 frufrujev letošnjega leta modni trendi 2017 Modni trendi 2017: “hipbone cutout” – bočni izrez bo največji trend poletja · · · · · ·