Lepotni trendi 2017: marmorne ustnice, ustnice kot iz marmorja

Med nami je nov lepotni trend 2017. Gre za marmoriranje ustnic, kar pomeni, da so naše ustnice videti kot marmor. Nov trend je že osvojil Instagram, ustnice si namreč 'marmorira' več tisoč umetnikov ličenja. In ko boste videle, kako preprosto je to in kako lepo je lahko videti, boste ta trend poskusile tudi ve.

Nekatera dekleta prisegajo na osnovno belo-sivo kombinacijo, drugi pa se poigravajo z barvami, kot sta na primer vijoličasta in modra. Čeprav se na prvi pogled zdi, da gre za zelo zapleteno tehniko ličenja, je pravzaprav ta precej preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da svoje ustnice najprej naličite z osnovno barvo, torej bazo, nato pa s finim čopičem z naključnimi potezami nanašate še druge barve.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2017: zdaj so ‘in’ obrvi v obliki ptičjih peres

https://www.youtube.com/watch?v=Wg6JXHjOjwI
Za navdih skočite v našo galerijo, kjer smo vam pripravili nekaj najlepših primerov marmornih ustnic. Naj vam bodo v navdih.

Galerija – lepotni trendi 2017: marmorne ustnice

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Še zaščitna maska pokrije več: minimalističen bikini Fashion Nove za eksihibicionistke