nintendo
V zraku · buzz buzz

Umetnica Julie Alice Chappell se je izdelave letečih žuželk lotila malo drugače. Poslužila se je principa permakulture zato jih izdeluje iz odpadnih igračarskih konzol in tiskanega vezja. Za svoje stvaritve tako namesto klasičnih umetniških materialov uporablja dele Nintenda, DVD predvajalnikov, skratka zavržene elektronike, ki ji pride pod roke. Svoje stvaritve prodaja prek Etsyja.

Angleška umetnica iz Portsmoutha Julie Alice Chappell leteče žuželke kot so metulji in muhe ustvarja iz odpadnih igračarskih konzol in tiskanega vezja. Z metodo recikliranja, ji jo je zavila v umetniški projekt pomaga ozaveščati o odpadkih v okolju. Namesto gline, kamna in drugega materiala zato uporabljam zavrženo elektroniko. Njene izdelke lahko naročite na Etsy.com.

PREBERITE ŠE: Nova Nvidia Shield je prva Android TV konzola

Odpri galerijo
bill-gates-jpg Zanimiva dejstva o najbogatejših ljudeh na svetu #infografika Businessman portrait 9 poslovnih navad, ki jih upoštevajo najuspešnejši direktorji adjustable-sandal-poor-children-the-shoe-that-grows-kenton-lee-9 The Shoe That Grows – čevlji, ki rastejo z otrokom Slavni in njihovi ljubljenčki na ulicah New Yorka Slavni in njihovi ljubljenčki na newyorških ulicah