Par potuje po svetu in pozira v joga pozah s katerimi kljubuje gravitaciji #instagram

Claudine in Honza Lafonda v sapojemajočih joga pozah.

Joga inštruktorja Claudine in Honza živita zavidanja vredno življenje. Ko ne vodita joga seminarjev ali poučujeta, potujeta po svetu in pred številnimi svetovnimi znamenitostmi pozirata v joga pozah s katerimi premagujeta gravitacijo. Svoje fotografije pod imenom YogaBeyond objavljata na Instagramu. Spoznajte zakonca Lafonda.

Claudine in Honza Lafonda potujeta po svetu in pozirata v joga pozah s katerimi kljubujeta gravitaciji. Da je zadeva še toliko bolj privlačna za oko za tiste, ki spremljajo njun profil YogaBeyond na Instagramu, večino tovrstnih posnetkov ujameta s svetovnimi znamenitostmi v ozadju. Med svojimi potovanji pa združujeta posel in užitek, sta namreč joga inštruktorja. A tovrstne seminarje in seanse bi težko opisala kot službo. Joga je namreč njuna skupna ljubezen in ko ne poučujeta v svojem joga studiu AcroVinyasa ali na kakšni izmed eksotičnih lokacij, ju lahko najdete na ene izmed kontinentov, verjetno v kakšni podobni pozi, kot jo boste našli v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Začetniski vodič po raznolikih oblikah joge

Dodatne Informacije

Še več fotografij:
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Po tem ne boš spal: muzeji so pripravili izziv, kjer delijo najgrozljivejše predmete iz svojih zbirk