71x6nHUnzbL._SL1000_
V zraku · buzz buzz

Ko se odpravite v divjino, vam lahko dober šotor še kako olajša življenje. Bivališče, ki je udobno in vas hkrati obvaruje pred vsemi nevarnostmi, ki prežijo na vas, prav gotovo spada med obvezno opremo za kampiranje.

Vertex, ki ga je izdelalo podjetje Clark Outdoor, je prvi lahek šotor, ki omogoča udobno spanje dveh popotnikov. Proizvajalci so pri oblikovanju začasnega bivališča uporabili tehnologijo WeatherShield, ki hkrati ponuja prezračevanje in zaščito pred komarji.

V notranjosti šotora lahko najdemo dve ločeni postelji in velik oddelek za shranjevanje, ki je namenjen predvsem nahrbtnikom in pripomočkom, ki jih potrebujete ponoči. Vsaka postelja lahko prenese več kot 300 kg bremena.

Šotor, ki ga sicer podpirajo trije nosilci, navdušuje tudi s svojo stabilnostjo. Če se bo eden izmed uporabnikov izplazil iz njega, tega drugi morda sploh ne bo opazil.

Bivališče lahko uporabljate kot visečo mrežo ali stoječi šotor. Na voljo je v različnih barvnih različicah. Zanj je treba odšteti približno 380 evrov, v Slovenijo pa se ga lahko naroči tukaj.

Galerija: Šotor Clark Vertex

Clark VertexOdpri galerijo
Poglej svoj prstni odtis: to o tebi pove glede na raziskave! Poglej svoj prstni odtis: to o tebi pove glede na raziskave! shutterstock_529454158 7 ključnih lastnosti, po katerih prepoznaš psihopata Tvoji časi so minili: to so leta, ko si prestar, da greš žurat v klub Tvoji časi so minili: to so leta, ko si prestar, da greš žurat v klub allef-vinicius-mGt43dTfdXw-unsplash Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda · · ·