RemetzCar Shooting Brake: Tesla S v karavanski obliki

RemetzCar Shooting Brake

Verjetno ste že opazili, da v Teslini ponudbi, še posebno za slovensko tržišče, manjka zelo pomemben predstavnik – karavan. Teslin model S je privlačen avtomobil ne glede na to, iz katerega zornega kota si ga ogledujemo. A vseeno, si marsikdo želi tisti tipičen, podaljšan zadek.

O tem, da bi imela Tesla tako imenovano “shooting brake” zadnjico, smo do zdaj lahko le sanjali. A nič več, na nizozemskem se namreč rojeva prav karavanska različica Teslinega modela S. Predelovalec avtomobilov RemetzCar je pred časom predstavil Teslo S, spremenjeno v mrtvaški ‘voz’. To se je zdelo sila zanimivo posamezniku z imenom Flori de Raadt, ki ima poleg avtomobilov s “shooting brake” zadkom tudi zelo rad električne avtomobile. Ker je o električnem avtomobilu z zapeljivim zadkom lahko le sanjal, je prešel od besed k dejanjem in si naročil svojo, unikatno predelavo Tesle S.

Odgovorni pri RemetzCar so bili nad idejo seveda navdušeni in se lotili dela. Hoteli so ohraniti kar največ prvotnega dizajna zadka in se posvetili predvsem spremembam C stebrička in podaljšane padajoče strehe. Končni izdelek je več kot odličen, deluje pa ravno tako, kot da bi ga pripeljali iz Muskove tovarne. Zaradi velikega zanimanja bodo naredili 20 primerkov “shooting brake” Tesle S, ki bodo zagotovo nekaj posebnega.

Galerija slik: RemetzCar Shooting Brake

Dodatne Informacije

Več informacij:
remetzcar.nl

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!