Levimoon
V zraku · tehnologija

Obvezna pisarniška oprema je sestavljena iz mnogih elementov, med katerimi se običajno znajde tudi namizna luč. Brez nje seveda ni možno opravljati dela po sončnem zahodu.

Po zaslugi lebdeče luči Levimoon vam odslej več ne bo treba gledati skozi okno, da bi opazili luno na nebu. Ta bo namreč vedno kar na vaši mizi.

Ustvarjalci so se pri proizvajanju Levimoona oprli na tehnologijo 3D-tiskanja. Umetno nebesno telo je mogoče namestiti na leseni podstavek ali pa ga prepustiti neslišnemu lebdenju. Luna sveti v različnih odtenkih med belo in oranžno barvo.

Naprava je svoji stopnji inovativnosti primerno morala ‘preživeti’ več ciklov razvoja. Smo pa zato naposled le dočakali trenutek, ko je Levimoon na voljo širši javnosti.

Projekt je svojo srečo najprej iskal na Kickstarterju, kjer so mu investitorji izkazali potrebno podporo. Prav zato lahko zdaj svojo luč Levimoon naročite tudi vi! To je mogoče storiti tukaj, zanjo pa boste morali odšteti 289 ameriških dolarjev oziroma 239 evrov.

Galerija – Lebdeča luč Levimoon

LevimoonOdpri galerijo

Nekoliko nenavadno, kajne? PVRR: prihaja virtualna resničnost za mačke DJI_0518-1-1200x800 DRONESTAGRAM 2017: najboljše fotografije, posnete z droni maxresdefault (1) 10 gadgetov, ki te bodo popeljali naravnost v leto 3018 rob-hampson-494775-unsplash Katere podatke shranjujejo tvoje najljubše mobilne aplikacije? ·