Levimoon: luna, ki lebdi nad vašo pisalno mizo

Levimoon

Obvezna pisarniška oprema je sestavljena iz mnogih elementov, med katerimi se običajno znajde tudi namizna luč. Brez nje seveda ni možno opravljati dela po sončnem zahodu.

Po zaslugi lebdeče luči Levimoon vam odslej več ne bo treba gledati skozi okno, da bi opazili luno na nebu. Ta bo namreč vedno kar na vaši mizi.

Ustvarjalci so se pri proizvajanju Levimoona oprli na tehnologijo 3D-tiskanja. Umetno nebesno telo je mogoče namestiti na leseni podstavek ali pa ga prepustiti neslišnemu lebdenju. Luna sveti v različnih odtenkih med belo in oranžno barvo.

Naprava je svoji stopnji inovativnosti primerno morala ‘preživeti’ več ciklov razvoja. Smo pa zato naposled le dočakali trenutek, ko je Levimoon na voljo širši javnosti.

Projekt je svojo srečo najprej iskal na Kickstarterju, kjer so mu investitorji izkazali potrebno podporo. Prav zato lahko zdaj svojo luč Levimoon naročite tudi vi! To je mogoče storiti tukaj, zanjo pa boste morali odšteti 289 ameriških dolarjev oziroma 239 evrov.

Galerija – Lebdeča luč Levimoon

Dodatne Informacije

Več informacij:
coocepts.com
levimoon.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Preprosta rešitev za udobne bivalne temperature