Kolekcija Lisca Selection 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Lisca Selection se v jesensko/zimski kolekciji vrača nazaj k ženstveni čustvenosti, ki jo navdihuje nostalgija po obdobju filmski div. Ste dovolj drzne, da pokaže svojo ženstvenost?

Jesensko in zimsko kolekcijo Lisca Selection za 2016 navdihujeta nostalgija po obdobju filmskih div in izrazita ženstvenost, s katero so ženske kraljevale tako na filmskih platnih kot na ulicah svetovnih prestolnic. Perilo poudarja čutnost, ki se skriva v vsaki ženski, četudi si jo drzne pokazati samo za zaprtimi vrati. Drzno prevezovanje, razkošno vezenje, prefinjena mrežica je le nekaj značilnosti kolekcije, ki je oblikovana z novo tehnologijo lepljenih naramnic.

PREBERITE ŠE: Cheek by Lisca s kolekcijo Miss Sporty za športne navdušenke

Če pa vam je ljubša lahkotna prosojnost z žakardnim tilom in diskretno vezenino, boste lahko uživali tudi v lesketu kristalov Swarovski. Večna črna, skrivnostna temno zelena ali srebrno siva bodo izžarevale ženstvenost v udobnih modelih, kot je na primer modrček s penasto košarico, ali razkrivale drznost, na primer s podpornim modrčkom ali paskom za nogavice.

Galerija – Lisca Selection 2016: vroče perilo za vročo zimo

Kolekcija Lisca Selection 2016Odpri galerijo

ženske hlačne nogavice 2016 Top modne ženske hlačne nogavice 2016, s katerimi boste blestele najlepše clutch torbice 2016 Uredniški izbor: najlepše torbice “clutch” 2016 ŽENSKE ROKAVICE, ŠALI, POKRIVALA 2016 Ženske rokavice, šali in pokrivala 2016: da vas to zimo ne bo zeblo wigglesteps nogavice 2016 Wigglesteps: so to najlepše barvite nogavice te jeseni? · · · · ·