original copy
V zraku · astrologija

Spoznajte svoje slabosti, preprečite bolečino in izboljšajte svoje odnose.

Astrologi menijo, da ima prav to znamenje največ verjetnosti, da sabotira svoje razmerje. Kdo je po mnenju astrologov k temu najmanj nagnjen in kdo najbolj?

12. Ribi

Riba si najverjetneje ne bo uničila razmerja. So sočutni in občutljivi in vedo, kako se povezati z drugimi in vzpostaviti močne povezave s partnerjem. Vedo, kako prevzeti odgovornost v odnosu in kdaj bi se morali postaviti zase ter kdaj bi morali postaviti partnerja na prvo mesto. Paziti morajo le, da v odnosu ne pozabijo nase in postanejo preveč podrejeni partnerju.

11. Strelec

Imajo pozitiven, optimističen in odprt pogled na življenje. Točno vedo, kaj hočejo in kako ceniti vse vidike zaljubljenosti. Ne bojijo se biti iskreni do svojih občutkov in se odpreti. Težava nastopi, če postanejo slepo optimistični; tedaj lahko izberejo nekoga, ki bi jih lahko prizadel ali sprejel za samoumevne.

10. Vodnar

Njihov odnos trpi, ker nič ne naredijo, da bi ga izboljšali. Nagnjeni so k temu, da ostanejo odmaknjeni, še posebno ko se zaljubijo. So samosvoji in trmoglavi. Vedno gredo svoj pot in ne marajo, da jim partner govori, kaj je prav in kaj ne. Ne zavedajo se, da bi morali partnerju samo povedati, da si jih želijo in da želijo biti z njimi, a da včasih potrebujejo le čas zase.

9. Kozorog

Ko gre za odnose in zaljubljenost, so kozorogi vztrajni, samozavestni in sproščeni. Točno vedo, kaj želijo, in ne zapravljajo časa za ljudi, ki jih zanimajo le igre. Edina težava je, da so nekoliko zadržani in pesimistični, to pa zaradi samoohranitve in strahu pred bolečino. A ko najdejo pravo, se prepustijo, pozabijo na svoj ponos in preprosto uživajo.

8. Tehtnica

Tehtnice se težko odločijo, a ko se, se držijo ene poti in se navadijo na rutino. Nenehno se odločajo, kaj bi, in ne želijo videti prave podobe svojega partnerja. Želijo verjeti, da so vsi ljudje dobri, toda resnica je žal drugačna in pred njo si velikokrat zatiskajo oči.

7. Oven

Zaljubljenega ovna je težko spregledati. Resnično ljubi biti zaljubljen. Ampak ko začetna zaljubljenost zbledi in razmerje začne prehajati v bolj ustaljeno navado, postanejo drugačne osebe. Od partnerja pričakujejo, da bo vedno živel po njihovih pravilih. Težko prenašajo partnerjeve napake, medtem ko kritike na svoj račun ne prenesejo.

6. Devica

Ko gre za ljubezen, device vedno delajo po svoje. Iščejo popolnega partnerja in zaradi tega preveč razmišljajo. Ne morejo se sprostiti in prepustiti zaljubljenosti. Namesto tega hočejo biti korak pred vsemi in se zaščititi pred bolečino. Nenehno razmišljajo, ali je ta partner popoln, ali bo to razmerje pravo ali ne.

5. Rak

Rak je občutljiv. Težava nastopi, ker ne vedo, kako spustiti stvari iz sebe. Nikomur ne povedo, kaj jih muči, in s tem se težave in zamere nabirajo. Med prepirom pride do izraza njihov obrambni nagon, saj iščejo napake povsod, tudi v preteklosti. Ko se počutijo prizadete, pogosto ne znajo izbirati besed in so lahko zelo zamerljivi. Ne želijo se pogovoriti in odpustiti.

4. Lev

Levi so na začetku v sedmih nebesih, so navdušeni in vrti se jim od zaljubljenosti, a so hkrati tudi premišljeni in zanesljivi. Težava nastopi, ko se pojavi njihova trmasta in egoistična stran. Ne želijo se opravičiti, hočejo imeti vedno prav ter želijo biti vam in sebi prioriteta.

3. Dvojčki

Dvojčki se lahko prilagodijo čemerkoli, razen svojemu ljubezenskemu življenju. V sebi se spopadajo s tesnobo, osamljenostjo, izolacijo. Njihova težava v odnosih ni, da bi se bali spoznavati ljudi, saj so zelo družabni. Problem je, ker se ne morejo odpreti in ne priznajo svoje ranljivosti, zaradi česar imajo težave s sprejemanjem odločitev. Pogosto obstanejo na mestu, saj jih je preveč strah, da bodo z napačno potezo “odgnali” partnerja.

2. Bik

Biki so najtoplejše osebe na planetu. Imajo pa veliko težav s tem, da hočejo nadzorovati vse. V odnos prinesejo potrpežljivost in toplino. Imajo zelo intenzivno potrebo po varnosti in nenehnem prepričevanju, ki se pogosto spremeni v ljubosumje, posesivnost in trmoglavost. Včasih preprosto dvignejo roke od partnerja in se pretvarjajo, kot da z nastalimi problemi nimajo nič.

1. Škorpijon

Škorpijoni si najbolj izmed vseh znamenj uničujejo partnerska razmerja. Čeprav imajo veliko odličnih lastnosti – imajo strast, imajo magnetno privlačnost –, si pri ljubezni izkopljejo jamo, iz katere ne morejo več. To je v veliki meri posledica težav z nezaupanjem, ljubosumjem in obsedenostjo. Težko spustijo stvari, oklepajo se zamer in si nalagajo probleme, namesto da bi se o njih pogovorili s partnerjem.


ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash (1) 10 življenjskih načel vsakega astrološkega znamenja: priznajte, da je res! marcelo-matarazzo-NgYDvPbFr4k-unsplash Staromodni romantiki z odlično intuicijo: to je 14 skrivnostnih lastnosti rib valerie-elash-QG0s_o9Co5k-unsplash (1) Kaj te dela RESNIČNO posebnega glede na tvoje astrološko znamenje? shutterstock_1043919274 6 astroloških znamenj, ki se najpogosteje maščujejo bivšim partnerjem · ·