Adidas x James Bond: superge Ultra Boost 20 bi nosil tudi 007

Superge Adidas x James Bond Ultra Boost 20

Če bi James Bond nosil superge, bi verjetno nosil superge adidas Ultra Boost 20!

Čeprav vohun ne bi smel biti ravno vpadljiv, se vohun št. 1 za tovrstno pravilo ne zmeni. Vedno uglajen, s kozarčkom martinija v roki, privablja neštete poglede. Če je njegova odprava vedno klasična, pa se zagotovo ne bi branil nositi tehle športnih superg Adidas Ultra Boost 20. Da bi se odlično podale k Bondovi obleki, so tudi same pretežno črne, poživi jih le nekaj srebrnih odtenkov.

Stkane so iz črne tkanine, kontrast pa jim daje srebrn motiv, ki je stkan po dolžini celotnega sprednjega dela čevlja. Penast podplat je ravno tako črn, s sivimi in srebrnimi vzorci. Da ne gre za običajne superge, izda ikonični motiv cevi pištole, ki je na jeziku čevlja. Če še to ni dovoljšen pokazatelj, pa je nad peto v kevlarju podobni tkanini viden logo 007. Te vohunske superge bodo na voljo po vsem svetu, prodaja pa se bo začela 10. aprila, ko je tudi premiera novega Bondovega filma Ni časa za smrt.

Galerija: adidas x James Bond Ultra Boost 20

Dodatne Informacije

Več informacij:
adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Slow fashion” je trend, ki mu resnično moramo slediti