Ljudje, ki jim sestavljanje pohištva Ikea ni šlo najbolje od rok.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · dom

Montaža pohištva Ikea je povsem preprosta in biti moramo res nemotorični, da ne rečemo kaj, da nam ne uspe skupaj sestaviti preprostih pohištvenih elementov, kot so predalnik, miza in stol. Očitno pa je kljub kristalno jasnim navodilom to za nekatere preveč. Ti posamezniki so pri sestavljanju pohištva Ikea pogrnili na celi črti. Si lahko resnično tako nesposoben, da ti ne uspe? Odgovor je več kot očitno ‘da, lahko si’!

Čeprav je splošno znano, da je pohištvo Ikea zaradi preprostih navodil in karseda popreproščenega procesa povsem enostavno sestaviti skupaj, pa je tudi to za nekatere prevelik zalogaj. Še ti ”zadetki” so se odrezali bolje od njih!

PREBERITE ŠE: Hikea – tako je videti, če pohištvo Ikea sestavljamo pod vplivom psihoaktivnih snovi

Oglejte si te posameznike, za katere bi bilo verjetno bolje, da se v življenju preizkusijo v čem drugem. Vsak pač ne more biti mojster za vse. Ali pač? V tem primeru jim predlagamo, da začnejo z Lego kockami Duplo.

Galerija – ljudje, ki so ga totalno pobiksali pri sestavljanju pohištva Ikea:

To je že umetnost!Odpri galerijo

Disneyjevi zlobci v resničnem življenju Takšni bi bili videti Disneyjevi zlobci v resničnem življenju Realno stanje ... Digitalna Potemkinova vas – ruske ulice popravili kar s Photoshopom Po 22 letih je znova zaužila meso. Zaprisežena vegetarijanka je po 22 letih znova zaužila meso! Njena reakcija? NAJLEPŠE ŽENSKE Od kod prihajajo najlepše ženske? · ·