Longitude 131°
Utrip mesta · destinacija

Predstavljajte si divjo naravo, zvočno kuliso živalskih oglašanj, senco pred žgočim soncem in spektakularen razgled. Večina bi ugibala, da je govora o kakšnem afriškem narodnem parku. Pa ni! Tokrat se selimo v Avstralijo, v njeno osrčje. V naročju narodnega parka Kata Tjuta se namreč postavlja na ogled največji skalni monolit na svetu Uluru oz. Ayers Rock, ki je znan po svoji nenavadni obliki in navideznem spreminjanju barve.

Longitude 131°, ki je ime dobil po zemljepisni dolžini parka, je luksuzno letovišče, v katerem stoji 16 šotorov oz. paviljonov. Vsak od šotorov je opremljen s pohištvom različnih avstralskih dizajnerjev, leseno teraso, kaminom ter veliko stekleno steno, skozi katero lahko občudujete Uluru. V skupnem prostoru letovišča Dune Housu je restavracija ter lounge, kjer lahko z ostalimi gosti ob pijači delite svoje občutke. Cene za nočitev na osebo se gibljejo od 940 evrov pa do 3000 evrov, odvisno od tega,  koliko postelj ima soba oz. v katerem šotoru bivate. V ceno so seveda vključeni vsa hrana, pijača ter celo prevoz do letališča.

To si bomo privoščili, ko bomo veliki!

Galerija slik: Longitude 131°

Longitude 131°Odpri galerijo
trusted housesitters Trusted Housesitters: bivajte v dvorcu ali sanjski vili brezplačno Kopališče Kolezija Slovenska mestna kopališča – kam na bazen ·