fbpx

Skok v vodo iz postelje – s platformo Dream-dive zdaj lahko

Na robu jezera, čisto ob vodi, stoji mala lesena spalna uta s pomolom. V njej zaspiš, zjutraj pa dan začneš s skokom v vodo. No, to ni začetek pravljice, temveč oris dejanske scene ob kanadskem jezeru Bobs. Arhitekti iz studia North so namreč zasnovali in izdelali ta 6 kvadratnih metrov veliki bivak, za katerega pravijo, da je v osnovi namenjen družinam.

Za gradnjo talne podpore so uporabili veliko zavrženih materialov, ki so jih nabrali v okolici, ogrodje za uto, v kateri sicer ni nič drugega kot ležišče, pa les lokalnega prodajalca. Prostor lahko pokrijete z vseh strani s povoščenim platnom, ki vas varuje pred dežjem in vetrom ter mrežo proti mrčesu.

V Northu pravijo, da naj okolje vpliva na to, kako razmišljamo, in rezultat tege je utica Dream-Dive. Dodajajo še, da je vseeno, koliko ste stari, pustite domišljiji prosto pot in podobne ideje bodo privrele na dan.

Glaerija slik: Dream-dive

Dodatne Informacije

Več informacij:
studionorth.ca

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.