FOTO 1 - Luka Janežič 1 (1)
Utrip mesta · šport

Pet mesecev pred začetkom zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018 so priprave na ta veliki športni dogodek v polnem zamahu. Gledalci malih zaslonov lahko od 2. septembra zasledijo Coca-Colin oglas #vednopodpiraj, v katerem nastopa tudi atlet in enkratni udeleženec poletnih olimpijskih iger Luka Janežič.

Televizijski oglas Coca-Cole v Sloveniji vključuje trenutke, ki izžarevajo čustven naboj treh uspešnih slovenskih športnikov, ko imajo ti zaprte oči. »Olimpijske igre mi predstavljajo izpolnitev sanj, adrenalin in ponos. Podpora navijačev mi veliko pomeni, saj bi bila brez nje moja športna pot veliko težja. Sodelovanje s Coca-Colo je super izkušnja in priložnost ne le za odlično promocijo mene, temveč atletike nasploh,« je poudaril Luka Janežič, ki mu v oglasu družbo delata še plavalka Anja Klinar in nekdanji smučar Jure Košir.
Televizijski oglas v podporo slovenskemu olimpijskemu gibanju je nastal v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez (OKS-ZŠZ), s katerim je Coca-Cola v Sloveniji aprila 2017 podpisala štiriletno sponzorsko pogodbo. Družba The Coca-Cola Company tako ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na globalni ravni in od letos širi olimpijski duh in spodbuja aktivno športno udejstvovanje vseh generacij tudi na slovenskih tleh. S pobudo #vednopodpiraj spodbuja slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in, predvsem, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo v času vzponov in padcev.


Christoffer Sjostrom Nagradna igra: osvojite nove tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE cover-onit ONNIT: fitnes pripomočki za fanatične oboževalce sage Star Wars 1000-500-citymagazine-cover Adidas UltraBOOST 3.0 – za večji povratek energije adidas Ocean Storm Kopačke adidas Ocean Storm: prinašajo stabilnost, okretnost in popoln nadzor na igrišču · ·