Magični kosi nakita slovenskega umetnika, katerih estetsko dovršenost in barvitost lahko začutite.
V zraku · buzz buzz

Les – material, ki ga človeštvo uporablja že nešteto let, je dobil novo podobo s tem magično-vesoljskim nakitom.

Les, opal in smola so tri sestavine, ki se skrivajo za nakitom Miha Debeljaka, ki je pred tremi leti poprijel za dedkovo staro lesarsko orodje in začel ustvarjati estetsko dovršene kose nakita.

Nakit z imenom Wood all Good je nastajal v kombinaciji lesa in smole, a se je umetnik odločil v svoje delo vključiti tudi opale. In tako so nastali izvirni modeli nakita, ki spominjajo na miniaturne svetove s hribi, galaksijami in severnimi siji. V galeriji slik vam bo jasno, o kateri čarobnosti je govora.

Galerija slik – Edinstven nakit

WoodAllGoodOdpri galerijo
Ta punčka je stara samo 6 mesecev, in to so njeni lasje. Ta punčka je stara samo 6 mesecev in to so njeni lasje Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas. Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom. Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile. Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile · · · · · · ·