8 erotičnih tatujev, navdihnjenih z umetninami Gustava Klimta

8 erotičnih tatujev, inspiriranih z umetninami Gustava Klimta.

Erotika, upor in senzualnost, to je Gustav Klimt, umetnik, ki je zaslovel z najbolj slavno sliko prejšnjega stoletja Poljubom. Ti tatuji razkrivajo še njegove druge umetnine, ki erotičnost pripeljejo na novo raven.

Človeško telo je tudi platno, na katerem lahko razstavljamo tetovaže, ki so za nas ključnega pomena, še posebej, če ste izbrali kakšno sliko enega najbolj nadarjenih slikarjev prejšnjega stoletja Gustava Klimta.

Modernistični slikar je ustvaril dela, ki so zaznamovala svet umetnosti. Njihova simbolika erotičnosti, upora, senzualnosti, življenja, smrti in ljubezni pa še zmeraj privlači vse tiste, ki ljubijo slikarstvo. Tako so nekateri tetovatorji v svojih delih ujeli elemente Klimtovih slik in ustvarili tetovaže, katerih barvitost in simbolika presega meje estetike. Kako so videti dela, si oglejte v galeriji slik in izberite najljubšo.

Galerija slik – Tatuji Gustav Klimt

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!