PicMonfjdkey Collage
V zraku · buzz buzz

Mogoče katera že dlje časa razmišlja o tatuju, pa se kar ne opogumi ali pa enostavno ne najde pravega. Za vas smo opravili domačo nalogo in poiskali tiste najlepše. Tiste, za katere reklo manj je več res drži. Drobne, pa vendar čudovite: kot inspiracija za vsa dekleta, ki rada sanjarimo.

Tatu še ne pomeni nujno gromozanskih napisov, vrtnic in drugih barvastih figur, ki kar kričijo po pozornosti in ki se jih, ko smo enkrat starejši, prej sramujemo kot pa jih naokoli kažemo s ponosom. Tatuji so lahko veliko bolj diskretni. Drobni tatuji niso tako opazni, hkrati pa izpadejo veliko bolj estetsko. So kot naša majhna skrivnost, ki je ne pozna vsak in ki se drugim razkrije šele, ko so nam zelo blizu – tako v fizičnem kot v psihičnem smislu.

PREBERITE ŠE: Zbirka tatujev najboljših prijateljev, ki globok pomen dobijo šele v paru

Za drobne tatuje resnično velja reklo manj je več. Še posebej lepo izpadejo, če za njih izberemo ne tako značilne dele telesa: recimo za ušesom, na notranji strani zapestja, na gležnju, po dolžini prsta ali kje drugje. In ker je po internetu prava poplava fotografij tatujev, smo se za vas potrudili in izbrali tiste najlepše, ki vam bodo služili kot inspiracija, če omahujete pred odločitvijo, ali bi nekaj umetnosti za vedno prenesle tudi na svoje telo.

Izbor najlepših drobnih tatujev za vsa dekleta, ki rada sanjarimo, si oglejte v naši fotogaleriji!

Odpri galerijo
Portrait of shocked pin-up girl Najbolj pogosti trenutki panike, ki jih doživi vsak tridesetletnik 1234567 26 velikih, a nadvse simpatičnih psov, ki objemajo svoje lastnike iStock_000041230674_Medium 10 zgodb o nenavadnih poljubih Alamsyah-Rauf-courtesy-of-Sony-World-Photography-Awards-2015 Sony World Photography Awards 2015 – najboljše fotografije do sedaj · · · ·