Lamborghini Aventador LP700-4 / Mansory Carbonado - Black Diamond
Utrip mesta · mobilno

Z novim Carbonado ”Black Diamond” so pri predelovalcu Mansory prekosili sami sabe, saj je luksuzni avtomobil izdelan iz karbonskih vlaken, ki avtomobilu dodajo zelo močan videz in takojšnjo privlačnost dirkalnika, ki nas v trenutku zapelje.

Za osnovo so vzeli Lamborghini Aventador LP700-4 in ga oblekli v karbon. Neverjetna natančnost pri nanašanju materiala je med drugim tudi to kar avtomobil naredi tako poseben. Osupljiva moč motorja omogoča Black Diamondu, da lahko pospeši od 0 do 100 kilometrov na uro v samo 2,6 sekunde in da lahko doseže neverjetno hitrost tudi do 380 km/h. Notranjost avtomobila je na voljo v več različicah, vse pa vključujejo najbolj kvalitetno usnje in nedrseče aluminijaste stopalke. Black Diamond, katerega cena zaenkrat še ostaja skrivnost, bo omejen na samo šest avtomobilov z 1250 konjskimi močmi. Prava poslastica za ljubitelje luksuznega avtomobilizma.

V galeriji si oglejte fotografije izjemnega Mansory Carbonado “Black Diamond”.

Lamborghini Aventador LP700-4 / Mansory Carbonado - Black Diamond Odpri galerijo
Kolo Vela Retro & napredno – Električno kolo Vela Mercedes CLK GTR Roadster gre na avkcijo. Kot diamant redek Mercedes CLK GTR Roadster gre na dražbo Osveženi Mercedes-Benz razred G Mercedes-Benz razred G – legenda terena z osveženimi močmi v leto 2016 BMW Art Car kolekcija 40 let BMW Art Car kolekcije – ko BMW postane slikarsko platno