Marshall Major III Voice
V zraku · tehnologija · gadgeti

Slušalke ikoničnega videza, Marshall Major II Voice, podirajo rekorde v vzdržljivosti baterije.

Je bil edini razlog, da niste še kupili brezžičnih slušalk, njihova slaba baterija? Kdor čaka, dočaka. Marshall Major III Voice na eno polnjenje zdrži kar 60 ur predvajanja glasbe! Slušalke ikoničnega izgleda so se tako povzpele na sam vrh, vsaj kar se vzdržljivosti baterije tiče. Nov model bo podpiral tudi Googlovo Asistentko, kateri bomo lahko ukazovali standardne stvari, kot je spreminjanje pesmi, branje sporočil ali poizvedovanje zanimivih informacij prek spleta.

Vizualno se od modela Major III ni spremenilo veliko. Tudi Major III Voice so povsem zložljive ter nudijo povezljivost prek kabla, v kolikor bo baterija šla h koncu. Upravljati jih je mogoče tudi preko fizičnega gumba, če vam glasno ukazovanje slušalkam sredi avtobusa ni po godu. Edina slabost je manko aktivnega odstranjevanja šumov iz okolice. V trgovine bo Major III Voice zašel 16. oktobra, na glavi pa jih boste nosili za 169 evrov.

Galerija: Marshall Major III Voice

Marshall Major III VoiceOdpri galerijo
Sony a9 II Sony Alpha 9 II: nadgradnja že tako odličnega brezzrcalca lg-tone-plus-free-tt-feat-1280x720 (1) LG Tone+ Free: brezžične slušalke, ki se same razkužijo Surface-2019-lineup Surface Duo: Microsoft predstavil telefon z dvojnim zaslonom in še veliko več akg_lifestyle_y50_bt Najboljše slušalke pod 100 evri · ·