McDelivery
V zraku · buzz buzz

Dnevi, ko vam ne bo več treba stati v vrsti za Big Macka, krompirček in McNuggetse, so blizu. McDonald’s je namreč razkril načrte za dostavo svoje hrane na dom. Namesto pice ali kitajske hrane boste tako lahko v prihodnje na dom naročili tudi McDonald’sov burger. Ker ste si ti od nekdaj želeli.

Se nam obeta McDelivery? McDonald’s bo morda že kmalu začel svojo hrano dostavljati tudi na dom. V zadnjih petih letih se namreč ta največja veriga restavracij s hitro prehrano na svetu, ki dnevno postreže 68 milijonov strank, sooča s padcem obiska in prav dostava na dom bi lahko ustavila ta negativni trend.

PREBERITE ŠE: STRAW: McDonald’s izdelal revolucionarno slamico za ”shake”

Dostava na dom je 100-milijardni posel in McDonald’s v njem vidi veliko priložnost, razlaga McDonald’sov strateginja Lucy Brady. McDonald’s sicer že dostavlja hrano na dom, in sicer na Kitajskem, v Južni Koreji, Maleziji in Singapurju, predvsem ameriški in evropski trg pa vidijo kot neizkoriščen potencial. Poleg tega nameravajo še letos kupcem ponuditi možnost mobilnega naročanja in plačevanja v več kot 20 tisoč restavracijah po svetu (skupno jih ima že prek 35 tisoč v 119 državah sveta).

Varanje Pari pojasnijo, kaj je zanje varanje – kaj pa je varanje za vas? inovativni oglasi Ti inovativni oglasi nimajo konkurence! Premik ure 2017 - poletni čas Premik ure 2017: kdaj premaknemo uro na poletni čas? Star vs. the Forces of Evil Disney predvajal prvi istospolni animirani poljub v zgodovini · · · · ·