McDelivery – McDonald’s že kmalu z dostavo na dom

McDelivery

Dnevi, ko vam ne bo več treba stati v vrsti za Big Macka, krompirček in McNuggetse, so blizu. McDonald's je namreč razkril načrte za dostavo svoje hrane na dom. Namesto pice ali kitajske hrane boste tako lahko v prihodnje na dom naročili tudi McDonald'sov burger. Ker ste si ti od nekdaj želeli.

Se nam obeta McDelivery? McDonald’s bo morda že kmalu začel svojo hrano dostavljati tudi na dom. V zadnjih petih letih se namreč ta največja veriga restavracij s hitro prehrano na svetu, ki dnevno postreže 68 milijonov strank, sooča s padcem obiska in prav dostava na dom bi lahko ustavila ta negativni trend.

PREBERITE ŠE: STRAW: McDonald’s izdelal revolucionarno slamico za ”shake”

McDelivery je že prisoten na azijskem trgu.
McDelivery je že prisoten na azijskem trgu.

Dostava na dom je 100-milijardni posel in McDonald’s v njem vidi veliko priložnost, razlaga McDonald’sov strateginja Lucy Brady. McDonald’s sicer že dostavlja hrano na dom, in sicer na Kitajskem, v Južni Koreji, Maleziji in Singapurju, predvsem ameriški in evropski trg pa vidijo kot neizkoriščen potencial. Poleg tega nameravajo še letos kupcem ponuditi možnost mobilnega naročanja in plačevanja v več kot 20 tisoč restavracijah po svetu (skupno jih ima že prek 35 tisoč v 119 državah sveta).

Dodatne Informacije

Vir:
her.ie

Več informacij:
mcdonalds.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fotografije, ki dokazujejo, da je Instagram poln brezsmiselnih montaž in laži