Ogromna barvna dvojnonoga, ki je dolga 15 centimetrov.
V zraku · buzz buzz

Nenavadna bitja mrgolijo na vsakem koraku, fotografije teh čudnih bitij v južnoameriških džunglah pa vas bodo prestrašile.

Steven in Elya sta par, ki bosta potovanju namenila celo letošnje leto. 11. januarja sta se iz Kanade odpravila na svojo pot, ustavila pa se bosta v Panami, Kostariki, Ekvadorju, Kolumbiji, Braziliji, Kanadi, Združenih državah Amerike, Južni Afriki, Zimbabveju, Nepalu, Šrilanki in na Novi Zelandiji.

Med potovanjem sta opravljala prostovoljna dela v štirih organizacijah, in sicer na Kostariki, v Ekvadorju in v Braziliji, kjer sta videla različne stvari. Najbolj osupljiva pa so se jima zdela nenavadna bitja, ki sta jih videla v južnoameriških džunglah.

Osupljivo biodiverziteto si lahko ogledate v galeriji slik.

Galerija slik – Nenavadna bitja v južnoameriških džunglah

Najmanjša opica na svetu (mala svinjačka)Odpri galerijo
Triki, s katerimi bo tvoj Instagram videti bolje. Izboljšaj svoje Instagram fotografije s temi drugačnimi triki ZNAMENJA Astrološka znamenja kot boginje – katera predstavlja tebe? Takše polomije vidiš le enkrat: najslabši tatuji vseh časov Takšne polomije vidiš le enkrat: najslabši tatuji vseh časov 6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na roadtrip 6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na roadtrip · · · ·