Nova različica superg Air Jordan I Mid, posvečena Xboxu

Xbox Air Jordan I Mid

Xbox želi svoje privržence tokrat navdušiti z edinstvenimi supergami. Po tem, ko je svoj model dobil Sonyjev PlayStation, so se pri Microsoftu odločili, da si tudi njihova igralna konzola zasluži svoje obuvalo.

Superge Air Jordan I Mid bodo kmalu na voljo v edinstveni različici, ki s svojo zunanjostjo spominja na Xbox. Obutev lahko označimo za zelo živahno, kar lahko pripišemo posebni barvni kombinaciji in kakovostnemu semišu. Model ima seveda  tudi Jordanov in Xboxov logotip.

Kupci bodo lahko izbirali med kar štirimi barvami vezalk: črno, sivo, temno zeleno in svetlo zeleno. Te imajo na konicah natisnjeno besedo Xbox. Največ pozornosti vzbuja podplat, ki se sveti v temi. Ustvarjalce je pri tem navdihnila konzola Xbox One, ki ob vklopu prav tako začne oddajati svetlobo.

Na žalost je model za zdaj na voljo le izbranim ljudem. Tako je bilo na igričarski konferenci E3 moč opaziti, da so Xboxovi predstavniki novo obutev že preizkusili. Upamo lahko, da širši javnosti nanjo ne bo treba čakati predolgo.

Galerija – Xbox Air Jordan I Mid

Dodatne Informacije

Več informacij:
news.xbox.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Modna kombinacija jeseni: suknjič in kavbojke! Kako jo nositi?