888e35097e02d47530e0f9988a68c37a_original
V zraku · tehnologija

Moderna tehnologija je posegla na skoraj vsa področja našega življenja. Vsaj do zdaj je še nismo povezovali z oblačili. To se utegne kmalu spremeniti – podjetje Ministry of Supply si s svojo pametno jakno z ogrevanjem prizadeva spremeniti modne trende.

Pametna jakna Mercury navdušuje z odporno zunanjostjo, pod katero je skrita podloga iz ogrevalnih blazinic. Slednje so izdelane iz karbonskih vlaken. Zaradi njihove nizke teže jih, ko vas ne bodo grele, ne boste niti začutili.

Tehnologija bo podobno kot termostat zbirala informacije o zunanji temperaturi, temperaturi človekovega telesa in gibanju posameznika. Glede na našteto boste lahko prek aplikacije na pametnih telefonih uravnavali temperaturo svojega oblačila. Jakna si bo glede na okolje, v katerem se gibate, hitro zapomnila vaše priljubljene nastavitve. Obranila vas bo pred vetrom, snegom, vodo in celo neprijetnimi vonjavami. Jakno boste aktivirali in ji sporočali navodila prek pametnega asistenta, kot je denimo Amazonova Alexa.

Povrhu vsega je jakna oblikovana še v skladu z modnimi standardi. Uporabljali jo boste lahko tako v prostem času kot v urbanem okolju. Shranjevanju raznih predmetov so namenjeni prostorni žepi. Poskrbljeno bo tudi za vaš telefon, saj vam bo na voljo brezžični polnilnik. Jakna se ponaša tudi z odstranljivo kapuco.

Ko bo zaznala gibanje ali občutno znižanje temperature, bo Mercury samodejno začela delovati. Energijo ji priskrbuje USB-baterija z zmogljivostjo 10.000 mAh, ki bo zadostovala za 4 ure in pol obratovanja pri maksimalni moči. Po večkratni uporabi jakno preprosto operete v pralnem stroju. Izbirate lahko med dvema barvnima različicama: črno Jet  in mornarsko modro.

Galerija – Mercury: pametna jakna z ogrevanjem

Mercury: pametna jakna z ogrevanjem.Odpri galerijo

Upamo, da je z vašim zdravjem vse v najlepšem redu. Ultratanka elektronska koža opazuje delovanje vašega srca emojipedia-sample-images-2018-emoji-11 Prihaja 157 novih emojijev Muskov ognjemetalec To zdaj prodaja Elon Musk! Vaša nova trgovina. Robomart: prva samovozeča trgovina na svetu · ·