Mini John Cooper Works GP
Utrip mesta · mobilno

Mini John Cooper Works GP je najhitrejša in najmočnejša serijska ‘žepna raketa’, ki je kdaj pripeljala iz tovarne Mini.

Najnovejši Mini John Cooper Works GP je izjemno hiter. Najhitrejši in najmočnejši serijski Mini do zdaj se od 0 do 100 km/h požene v 5,1 sekunde, in ker nima elektronske omejitve hitrosti, se bo pognal vse do 265 km/h.

Zahvala gre predvsem 2,0-litrskemu turbinskemu motorju s 306 konjskimi močmi (225 kW) in 450 Nm navora. Minijev agresivni videz poudarja aerodinamiko, ki je še kako potrebna, če želimo obdržati avtomobil trdno na podlagi. Ponuja zgolj dva sedeža, namesto pregrade med voznikom in sovoznikom pa nas pred nenadnim naletom tovora pri morebitnem naglem zaviranju ščiti rdeča prečka. Na voljo bo zgolj 3.000 Minijev JCW GP, pa še to izključno v kombinaciji kovinsko sive barve s srebrnimi, rdečimi in črnimi dodatki.

Galerija: Mini John Cooper Works GP

Mini John Cooper Works GPOdpri galerijo

Lexus LC 500 Convertible Lexus LC 500 Convertible: brezskrbno uživanje v toplih sončnih žarkih Audi e-tron Sportback Audi e-tron Sportback: je tudi vam privlačnejši sportback? Backplate for Automotive CGI Ford Mustang Mach-E: prvi Fordov električni avtomobil Volkspod Volkspod: kosi Volkswagen Beetla so doživeli preporod v obliki motornega kolesa · ·