Charlie Crane - pohištvo
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · otroci

Charlie Crane je novo podjetje, ki izdeluje kakovostno pohištvo in se fokusira tako na formo, kot tudi na funkcijo svojih izdelkov. Njihovo pohištvo je navdihnjeno po minimalističnem skandinavskem dizajnu in je izdelano iz naravnih, organskih materialov.

Pri ustvarjanju svojega otroškega pohištva so se želeli nekoliko oddaljiti od tipičnih otroških izdelkov s kričečimi barvami in raje oblikovati nekaj koristnega in naravnega. Tako sta nastala otroški gugalnik Levo in Noga, zložljiva previjalna miza ter polica v enem. Skrbno načrtovano moderno pohištvo, ki zavzame zelo malo prostora.

V galeriji si oglejte fotografije minimalističnega otroškega pohištva podjetja Charlie Crane.

Charlie Crane - pohištvoOdpri galerijo
Namizna svetilka Luminose Luminose: Lesena namizna svetilka v obliki psa Dežnik Kazbrella Kazbrella – dežnik, iz katerega zaradi revolucionarnega mehanizma nikoli ne kaplja Siemens_SX778D02TE_image Pomivalni stroj, ki navduši z inovativnostjo – Siemens SX778D02TE Snap - inovacija s katero lahko ustvarite funkcionalen kos pohištva brez mizarskega orodja. Snap – priprava, ki lahko vsako površino spremeni v unikaten kos pohištva ·