fbpx

Fractal Design predstavlja Fractal Refine: Prvi gaming stol za moderno igričarsko izkušnjo

Ergonomičen stol za pisarne in igričarske kotičke

Foto: Fractal

Švedsko podjetje Fractal Design, znano po inovativnih PC ohišjih, je na Computex Taipei 2024 predstavilo svojo prvo gaming stol, imenovan Fractal Refine. Ta stol združuje udobje vrhunskih pisarniških stolov z naprednimi funkcijami, ki dvigujejo igričarsko izkušnjo na višjo raven.

Fractal Design je vstopil v svet igričarskega pohištva s svojim prvim gaming stolom, Refine, ki je bil predstavljen na Computex Taipei 2024. Refine je hibridni stol, ki združuje funkcionalnosti pisarniškega stola in napredne prilagoditve za optimalno igričarsko udobje. Na voljo bo v tretjem četrtletju 2024.

Ergonomične funkcije za popolno udobje

Refine ponuja številne prilagoditve, ki omogočajo maksimalno udobje med dolgimi igričarskimi seansami. Med temi funkcijami so:

  • Prilagodljiva ledvena opora: Omogoča popolno podporo spodnjemu delu hrbta.
  • 4D naslonjala za roke: Naslonjala se lahko premikajo v štiri smeri, kar omogoča natančno nastavitev glede na potrebe uporabnika.
  • Nastavljiva višina naslonjala za glavo in sedeža: Omogoča prilagoditev višine za optimalno udobje.
  • Sistem synchro-tilt: Uporabnikom omogoča nagibanje v 13 različnih položajih za udobno sedenje.
Foto: Fractal

Eleganten dizajn in vrhunski materiali

Refine je zasnovan tako, da se prilega sodobnim igričarskim prostorom, hkrati pa ne zavzema preveč prostora. Na voljo bo v več različnih modelih in končnih obdelavah, vključno z Mesh Dark, Fabric Dark, Fabric Light in luksuzno različico Alcantara Dark. Cene se bodo začele pri 550 USD (primerljivo evrov) za osnovne modele in segajo do 900 USD (primerljivo evrov) za model Alcantara​​.

Foto: Fractal

Več kot le igričarski stol

Čeprav je Refine označen kot gaming stol, je njegova vsestranskost primerna tudi za pisarniške prostore in domače pisarne. Njegov minimalističen in eleganten dizajn omogoča, da se brez težav vključi v katerikoli delovni prostor.

Zaključek

Fractal Design z Refine stolom vstopa na trg gaming pohištva s stilom in funkcionalnostjo, ki bosta zadovoljila tako igričarje kot tudi tiste, ki iščejo udobje v pisarniškem okolju. Z zanimanjem bomo spremljali, kako se bo Refine odrezal na trgu in kakšne bodo povratne informacije uporabnikov.

Dodatne Informacije

fractal-design.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.