Mock-One-Compact-Folding-Hammock-2
Utrip mesta · dom

Sproščanje ob ležanju v viseči mreži je neprecenljivo! A kaj, ko je včasih težko najti dve drevesi, ki sta primerni za njeno postavitev. Še sreča, da na trg kmalu prihaja Mock ONE …

Podjetje Republic of Durable Goods je predstavilo Mock ONE, kompaktno visečo mrežo, ob postavitvi katere se vam ne boste treba zanašati na drevesa. Tako jo bo mogoče uporabiti tudi v okolju, v katerem tradicionalne viseče mreže niso uporabne.

Mock ONE se lahko pohvali z nazivom prve viseče mreže takšne vrste na svetu. Ob tem, da zagotavlja priložnost za sprostitev, prav tako vključuje številne dodatke, s pomočjo katerih se boste obranili pred morebitnimi nevšečnostmi. Prešita odeja poskrbi, da uporabnika ne zebe, medtem ko je cerada namenjena zaščiti pred dežjem, posebna mreža pa ščtiti pred žuželkami. Mock ONE je torej pripravljen za uporabo v raznovrstnih okoljih.

Visečo mrežo lahko zahvaljujoč pripadajoči torbi preprosto prenašate. Njeno robustno ogrodje prenese do 114 kg teže. Pena, ki je namenjena podpiranju glave in nog, pripomore k boljšemu udobju. Mock ONE ima tudi senčnik, stranske žepe in razdelek, v katerega je mogoče shraniti različne pripomočke.

Projekt lahko že danes podprete na Kickstarterju. Prvi kupci bodo sicer Mock ONE, ki je ocenjen na 150 dolarjev oziroma 129 evrov, dobili v letošnjem septembru.

Galerija – Kompaktna viseča mreža Mock ONE

Mock ONEOdpri galerijo
prenove Teh 12 prostorov je po renovaciji videti tako dobro, da se ne bi branili bivati v njih Tentsile Universe Universe: šotor, ki ga lahko postavite na vodi, na tleh ali v zraku Gucci Décor 2018 Gucci Décor: Guccijeva linija ikoničnih printov in motivov prihaja v vaš dom architecture-1836070_1920 Kako dvigniti ceno svojega doma? · · · ·