Mock ONE: kompaktna viseča mreža, ki jo postavite brez pomoči dreves

Sproščanje ob ležanju v viseči mreži je neprecenljivo! A kaj, ko je včasih težko najti dve drevesi, ki sta primerni za njeno postavitev. Še sreča, da na trg kmalu prihaja Mock ONE …

Podjetje Republic of Durable Goods je predstavilo Mock ONE, kompaktno visečo mrežo, ob postavitvi katere se vam ne boste treba zanašati na drevesa. Tako jo bo mogoče uporabiti tudi v okolju, v katerem tradicionalne viseče mreže niso uporabne.

Mock ONE se lahko pohvali z nazivom prve viseče mreže takšne vrste na svetu. Ob tem, da zagotavlja priložnost za sprostitev, prav tako vključuje številne dodatke, s pomočjo katerih se boste obranili pred morebitnimi nevšečnostmi. Prešita odeja poskrbi, da uporabnika ne zebe, medtem ko je cerada namenjena zaščiti pred dežjem, posebna mreža pa ščtiti pred žuželkami. Mock ONE je torej pripravljen za uporabo v raznovrstnih okoljih.

Visečo mrežo lahko zahvaljujoč pripadajoči torbi preprosto prenašate. Njeno robustno ogrodje prenese do 114 kg teže. Pena, ki je namenjena podpiranju glave in nog, pripomore k boljšemu udobju. Mock ONE ima tudi senčnik, stranske žepe in razdelek, v katerega je mogoče shraniti različne pripomočke.

Projekt lahko že danes podprete na Kickstarterju. Prvi kupci bodo sicer Mock ONE, ki je ocenjen na 150 dolarjev oziroma 129 evrov, dobili v letošnjem septembru.

Galerija – Kompaktna viseča mreža Mock ONE

Dodatne Informacije

Več informacij:
republicofdurablegoods.com
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
IKEA katalog 2021: vse to boste dobili v IKEA Ljubljana