copy
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pa imamo nov trend. Drage ženske, končno ste dočakale trenutek, ko se boste brez skrbi po ulicah naših mest sprehodile brez modrčka.

Modrčki spremljajo ženske že od leta 1914, danes pa se ženske odločajo, da ga preprosto odvržejo. In zakaj ženske komaj čakajo, da se ga znebijo?

1. Udobje

View this post on Instagram

🖤 @giampaolosgura @voguerussia 🖤

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Na trgu je kar nekaj različnih velikosti modrcev, a kljub temu te velikosti ne ustrezajo vsem ženskam. Zaradi tega lahko pride do precejšnjega neudobja. S tem trendom končno dobivamo svobodo, ki je do sedaj (vsaj uradno) nismo imele.

2. Feministični upor

View this post on Instagram

rise and shine✨⭐️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Za številne milenijke je zavračanje modrčkov oblika upora. Z zavrnitvijo tega oblačila želijo ženske pridobiti na enakosti.

3. Varčevanje denarja

Modrčki so lahko precej dragi. Mnoge samozavestne ženske to moti, pa so se zato, da bi prihranile nekaj, odpovedale modrčku.

Za vse vas, ki želite sprejeti ta trend, je poletje idealno. Odvržite modrce, oblecite lahka oblačila in živite svobodno!

Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako določiš sama pravo velikost nedrčka Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako sama določiš pravo velikost nedrčka 36986303_302750743631248_6247472618606166016_n Pozabi na zlepljene in potne lase: 5+ frizur, ki jih naredi, ko je ultravroče Kot krona dobrega stila: 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost Kot krona dobrega stila: 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost nakit 2019 Top nakit za poletje: za vsak budget in za vse kose v tvoji omari ·