fbpx

Modrček ni več v modi: zato se ženske to poletje po ulicah sprehajajo brez modrca!

Pa imamo nov trend. Drage ženske, končno ste dočakale trenutek, ko se boste brez skrbi po ulicah naših mest sprehodile brez modrčka.

Modrčki spremljajo ženske že od leta 1914, danes pa se ženske odločajo, da ga preprosto odvržejo. In zakaj ženske komaj čakajo, da se ga znebijo?

1. Udobje

View this post on Instagram

🖤 @giampaolosgura @voguerussia 🖤

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on


Na trgu je kar nekaj različnih velikosti modrcev, a kljub temu te velikosti ne ustrezajo vsem ženskam. Zaradi tega lahko pride do precejšnjega neudobja. S tem trendom končno dobivamo svobodo, ki je do sedaj (vsaj uradno) nismo imele.

2. Feministični upor

View this post on Instagram

rise and shine✨⭐️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on


Za številne milenijke je zavračanje modrčkov oblika upora. Z zavrnitvijo tega oblačila želijo ženske pridobiti na enakosti.

3. Varčevanje denarja


Modrčki so lahko precej dragi. Mnoge samozavestne ženske to moti, pa so se zato, da bi prihranile nekaj, odpovedale modrčku.

Za vse vas, ki želite sprejeti ta trend, je poletje idealno. Odvržite modrce, oblecite lahka oblačila in živite svobodno!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!