Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case
V zraku · tehnologija · gadgeti

Potrebujete vsestranski ovitek za pametni telefon? Potem je Megaverse Anti-Gravity Case kot nalašč za vas. Gre za zaščitni ovitek s priseski, ki omogočajo, da telefon pričvrstite na kakršnokoli še tako gladko površino, in zamenljivimi hrbtišči, s čimer lahko telefon uporabljate tudi kot denarnico, ogledalo ali odpirač!

Ovitek za pametni telefon Megaverse Anti-Gravity Case ni namenjen le zaščiti. Je ovitek z dodano vrednostjo. Krasijo ga nanopriseski, ki omogočajo, da se oprime praktično vsake, še tako gladke površine, najsi bo to steklo, ogledalo, kovina, les, armatura … A Megaverse Anti-Gravity Case je še več.

PREBERITE ŠE: Organika Cases: slovenski ovitki za telefon z vonjem po kavi, vrtnici, senu in jasminu

Poleg tega, da omogoča prostoročno uporabo telefona, nudi različna (zamenljiva) hrbtišča, tako da zadnji del telefona lahko uporabite kot žepno ogledalo, usnjeno denarnico, telefon pa lahko postane tudi odpirač za steklenice. Če to ni kul! Svojega si lahko zagotovite na platformi za množično financiranje Indiegogo.

Megaverse Anti-Gravity Case kot odpiračOdpri galerijo

Ohišje za pametni telefon Honu Slovensko ohišje Honu – prvo dizajnirano ohišje za iPhone Fitnes naprava Gymwatch. Gymwatch – naprava za trening, ki analizira gibe in meri intenzivnost vadbe Predvajalnik Sony NW-WM1Z Predvajalnik Sony NW-WM1Z – nov walkman numizmatične vrednosti PowerEgg - dron v obliki jajca Kvadrokopter PowerEgg – jajce, iz katerega se ”izleže” dron · · ·