Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case – Spider Man med ovitki

Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case

Potrebujete vsestranski ovitek za pametni telefon? Potem je Megaverse Anti-Gravity Case kot nalašč za vas. Gre za zaščitni ovitek s priseski, ki omogočajo, da telefon pričvrstite na kakršnokoli še tako gladko površino, in zamenljivimi hrbtišči, s čimer lahko telefon uporabljate tudi kot denarnico, ogledalo ali odpirač!

Ovitek za pametni telefon Megaverse Anti-Gravity Case ni namenjen le zaščiti. Je ovitek z dodano vrednostjo. Krasijo ga nanopriseski, ki omogočajo, da se oprime praktično vsake, še tako gladke površine, najsi bo to steklo, ogledalo, kovina, les, armatura … A Megaverse Anti-Gravity Case je še več.

PREBERITE ŠE: Organika Cases: slovenski ovitki za telefon z vonjem po kavi, vrtnici, senu in jasminu


Poleg tega, da omogoča prostoročno uporabo telefona, nudi različna (zamenljiva) hrbtišča, tako da zadnji del telefona lahko uporabite kot žepno ogledalo, usnjeno denarnico, telefon pa lahko postane tudi odpirač za steklenice. Če to ni kul! Svojega si lahko zagotovite na platformi za množično financiranje Indiegogo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Airpeak: dron, ki bo brez dvoma navdušil ustvarjalce video vsebin in fotografe