monopoly-switch-game
V zraku · buzz buzz

Monopoli je bil idealna možnost za vsakega, da se je lahko vsaj za kakšno uro spremenil v multimilijonarja, postal nepremičninski mogotec ali pa lastnik hotelske verige. Skratka, nekaj časa smo lahko živeli v iluziji. Pa še zabavali smo se, saj je (bil) monopoli zagotovo ena od bolj priljubljenih družabnih iger. Pa veste, da smo ga do zdaj igrali narobe?

Če igre nekaj časa nismo igrali, pravila po navadi na hitro osvežimo tako, da preletimo osnove, preverimo, ali smo razdelili prave vsote denarja in igra se začne. In ko začnete s figurico potovati po igralni podlogi, prej ali slej pridete na polje, kjer je postavljena nepremičnina, ki pa si je žal ne morete privoščiti in sklonjene glave nadaljujete pot. NAROBE! Pravila pravijo, da takrat lahko vsak igralec da ponudbo, celo vi, kar je precej čudno, lastnikova odločitev pa je, ali ponudbo sprejme ali zavrne. In tako se začne prava vojna.

Kot v resničnem svetu, le da se pri monopoliju posledice končajo s smehom in dobro voljo.

erik-lucatero-257494 Kdaj objavljati na Instagramu, da bo največ všečkov? Ne piši tega v sporočilu, če ne želiš vzbujati dvoma. Ne piši tega v sporočilu, če ne želiš vzbujati dvoma 23098579_140497403159987_6269106596509384704_n Ta umetnica ličenja obraz spreminja v surealistično hitro hrano funny-snowmen-play-in-the-snow-hd-white-winter-wallpaper-2880x1800 Genialni snežaki, ki jih letošnjo zimo moraš narediti · · ·