Monopoli že celo življenje igrate narobe

Zadnjič posodobljeno: :

Monopoli je bil idealna možnost za vsakega, da se je lahko vsaj za kakšno uro spremenil v multimilijonarja, postal nepremičninski mogotec ali pa lastnik hotelske verige. Skratka, nekaj časa smo lahko živeli v iluziji. Pa še zabavali smo se, saj je (bil) monopoli zagotovo ena od bolj priljubljenih družabnih iger. Pa veste, da smo ga do zdaj igrali narobe?

Če igre nekaj časa nismo igrali, pravila po navadi na hitro osvežimo tako, da preletimo osnove, preverimo, ali smo razdelili prave vsote denarja in igra se začne. In ko začnete s figurico potovati po igralni podlogi, prej ali slej pridete na polje, kjer je postavljena nepremičnina, ki pa si je žal ne morete privoščiti in sklonjene glave nadaljujete pot. NAROBE! Pravila pravijo, da takrat lahko vsak igralec da ponudbo, celo vi, kar je precej čudno, lastnikova odločitev pa je, ali ponudbo sprejme ali zavrne. In tako se začne prava vojna.

Monopoly že celo življenje igrate narobe.
Monopoli že celo življenje igrate narobe.

Kot v resničnem svetu, le da se pri monopoliju posledice končajo s smehom in dobro voljo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
avcschool.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če te motijo zvoki cmokanja in žvečenja, potem si morda genij!